Syksyn 2022 teatteriensi-iltoja

Julkaistu 6.6.2022 | Yleinen

Pyydä ryhmällesi kuljetukset, liput, väliaikatarjoilut, ravintola- ja majoitusvaraukset meiltä!

Syksyn 2022 teatteriensi-iltoja:

Pyydä ryhmällesi kuljetukset, liput, väliaikatarjoilut, ravintola- ja majoitusvaraukset meiltä!

Kouvolan teatteri:      

MYRSKYLUODON MAIJA
Ensi-ilta 10.9.22

Rakastettu musikaaliklassikko selviytymisestä, arkisesta elämästä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Nuori Maija naitetaan kalastaja Jannelle ja aviopari asettuu asumaan karulle Myrskyluodolle. Jannen ja Maijan avioliitosta kehittyy elämänmittainen rakkaustarina, jonka varassa kestetään elämään kuuluvat menetyksetkin.

Lahden kaupunginteatteri:

SOMETHING ROTTEN! JOTAIN MÄTÄÄ!
Ensi-ilta 3.9.22

Järjettömän hauska musikaali. Perän veljekset, Retu ja Ruune, tuskailevat renessanssiajan Lontoossa teatterinsa rahahuolten
kanssa. Vetonaula olisi keksittävä, sillä muuten Retu Perän johtama teatteri jää armotta draaman kultasormena mainetta niittävän William Shakespearen varjoon.

Helsingin kaupunginteatteri:

PRISCILLA, AAVIKON KUNINGATAR
Ensi-ilta 25.8.22

Suurmusikaali Priscilla nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa – Broadwaylla ja West Endissä se on jo ollut jättihitti. Helsingin kaupunginteatterin suuri näyttämö täyttyy nyt discohiteistä ja glitteristä. Priscillasta odotetaan Kinky Bootsin kaltaista menestystä.

KULTALAMPI
Ensi-ilta 8.9.22

Näytelmä sai ensi-iltansa Broadwaylla 1979 ja oli huikea menestys. Näytelmää on sen jälkeen esitetty eri puolilla maailmaa.

FANNY JA ALEXSANDER
Ensi-ilta 17.11.22

Fanny ja Alexander on Ingmar Bergmanin osittain omaelämäkerrallinen sukusaaga 1900-luvun alun Ruotsista.

Suomen Kansallisteatteri

ENSIMMÄINEN TASAVALTA
Kanta-esitys 5.10.22

K.J. Ståhlberg ja taistelu suomalaisesta demokratiasta. Salaliittoja, terroria, poliittista väkivaltaa jaääriryhmien vallankumoushankkeita.
Suomalaisen demokratian syntyhistoria on poliittinen trilleri, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Ensimmäinen tasavalta on myös Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäytelmä.

Lappeenrannan kaupunginteatteri:

VIISAS NEITSYT
Ensi-ilta 17.9.22

Rehevä kansankomedia rahasta, talosta ja rakkaudesta. Huumori, hykerryttävät roolihahmot ja loistava näyttelijätyö herättävät eloon tarinan Maiju Miehimyksestä, nuoresta leskestä, joka saa koko kylän sekaisin ja kaikkien päät pyörälle!

Teatteri Imatra:

KUNINKAAN PUHE
Ensi-ilta 10.9.22

Koskettava maailmanmenestysnäytelmä kertoo Iso-Britannian imperiumin tulevasta valtiaasta, jonka tulisi virkaan astuessaan pystyä kannustamaan kansanyhteisönsä alamaiset puolustushenkeen.

Kotka:

THE ADDAMS FAMILY
Ensi-ilta 10.9.22

Odotettu suuri komediamusikaali – mukana kuoro, upeat koreografiat tietysti livebändi!

Mikkeli:

KULTAINEN VASIKKA
Ensi-ilta 24.9.22

Naisellahan on kaikki hyvin, kun on rahaa, kauniit vaatteet ja menestynyt puoliso. Eihän onnellisuus muuta vaadi? Maria Jotuni kirjoitti Kultaisen vasikan 1918, mutta klassikkonäytelmän maineen se sai vasta toisen maailmansodan aikaan. Näytelmän aiheet naisten vapautumisesta rikastumiseen ovat pitäneet sen ajankohtaisena jo vuosisadan ajan.